BYGG & RENOVERING I STOCKHOLM

Ring oss nu:

073-507 23 46

ALLT INOM BYGG & RENOVERING I STOCKHOLM 073-507 23 46

ALLT INOM BYGG & RENOVERING I STOCKHOLM

073-507 23 46
ALLT INOM BYGG & RENOVERING I STOCKHOLM
073-507 23 46

Kundvänlig tidrapportering

En sak vi har hört från våra kunder är att de vill veta vad de i slutänden betalar för. Vissa kanske inte tänker på detta så mycket men de flesta skulle nog vilja se en liten rapport på vad som gjorts på bygget. Med detta i tankarna har vi sökt efter ett bra program att rapportera våra tider på. Som tur är kan vi sluta söka då vi hittade en tjänst om heter Jobbtimmar.se.

Med Jobbtimmar.se kan vi rapportera våra tider vi jobbar på (ditt?) projekt och kan även ange en liten notering på vad vi gjorde just den dagen. Efter två veckors arbete är det svårt att komma ihåg och berätta för kunden vad som gjorts om man inte har någon form av rapportering. Med programmet kan vi sedan få ut ett bra och överskådligt fakturaunderlag (arbetsrapport) som visar precis hur många timmar vi jobbat samt vad vi gjort i korta drag. Slutresultatet ser kunden växa fram i verkligheten men vi tycker det är bra att ha på papper vad som hänt också under resans gång.

Detta underlättar även administrationen för vårt företag då vi slipper den långa tiden med att sammanställa underlag genom excelblad och miniräknare – några knapptryck och vi vet vad som skall faktureras eller betala ut löner på. Denna tid kan vi istället vara ute på kundens projekt på och färdigställa jobbet snabbare.

Vi kan givetvis rekommendera Jobbtimmar för andra byggare – kom du hit genom en sökning på google efter bra tidrapportering på nätet så titta in nu direkt på Jobbtimmar! De kan säkerligen hjälpa ditt företag också såsom vi har sparat tid och pengar på onödigt kontorsarbete. Kolla in tidrapportering online här!

Här kan man se hur det fungerar i praktiken: