BYGG & RENOVERING I STOCKHOLM

Ring oss nu:

073-507 23 46

ALLT INOM BYGG & RENOVERING I STOCKHOLM 073-507 23 46

ALLT INOM BYGG & RENOVERING I STOCKHOLM

073-507 23 46
ALLT INOM BYGG & RENOVERING I STOCKHOLM
073-507 23 46

Sanna Sulten tar över som chef för Bromma Blocks

Sanna Sulten tar över som chef för Bromma Blocks

Sanna Sultan. Foto; Bromma Blocks

Sanna Sultan. Foto; Bromma Blocks

Sanna Kesselfors
tors, 01/12/2017 – 08:34

Nyligen tillträdde Sanna Sultan som ny centrumchef för Bromma Blocks. Sultan arbetade tidigare som marknadsansvarig för handelsplatsen och har breda erfarenheter från tidigare tjänster som bland annat marknadschef på Unibail-Rodamco med köpcentrum som Nacka Forum och Nova Lund.

– Jag ser fram emot att vidareutveckla Bromma Blocks erbjudande och arbeta med de utmaningar som branschen nu möter, där hållbarhet och upplevelse i allt större utsträckning hamnar i fokus och förändrar konsumenternas köpbeteende. Vi ser att handelsplatser fortsatt kommer utvecklas till mötesplatser där mer än själva shoppingen krävs för att attrahera konsumenterna, säger Sanna Sultan.

Bromma Blocks som handelsplats genomgår utvecklingt just nu där man bygger ut centrumet med det långsiktiga målet att integrera den i stadsbilden. Dessutom arbetar man med förlängningen av tvärbanan genom området, ny- och tillbyggnationer av ICA Fastigheter och Swedavia samt Stockholms stads satsning på gång- och cykelvägar längs Ulvsundavägen.

Bromma Blocks, som ägs av Starwood Capital Group och drivs av Vencom Property Partners.